Se curata si se spala bine pestele, se condimenteaza si se stropeste cu putin ulei de masline, iar apoi se aseaza intr-o tava potrivita ca marime.
Se taie marunt ceapa, ardeii grasi si se pun intr-o tigaie la calit in ulei de masline.Apoi se va pune si usturoiul taiat foarte marunt, se mai lasa putin sa se inabuse cu o ceasca de apa, dupa care se adauga sucul de rosii si rosiile tocate. Dupa aproximativ 20-30 min.,se pun toate aceste legume peste pestele din tava. Se decoreaza cu felii de rosii si se pune la cuptor pt. circa 20 min. acoperit cu o folie de aluminiu. Dupa ce se scoate folia, se mai lasa 5-10 min.pentru a se rumeni usor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise