plachie de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de crap, 1 kg de ceapa , o cutie mica
  • de rosii decojite, o legatura de patrunjel, sare, ulei de masline, delicat

Mod de preparare

curatati pestele, taiati-l in bucati si prajiti-l in ulei. taiati ceapa in lung (felii)si caliti-o in ulei , cand e rumenita puneti rosuule si lasati sa se fiarba putin. puneti intr-o tava prajeala si intindeti-o uniform. puneti bucatile de peste prajit in tava peste prajeala apoi puneti patrunjelul taiat marunt, sare si delicat.apa sa fie pana la jumatatea bucatilor de peste. se da la cuptor pentru 30 min la 170 gr

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise