Plachie de crap

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1peste crap de1kg
  • 3linguri de ulei
  • 3cepe mijlocii
  • 1pahar de vin rosu sau alb
  • 1lingura bulion
  • 6felii de lamaie
  • 2foi de dafin
  • 5boabe de piper,sare

Mod de preparare

Pestele se curata se spala bine si se imparte se prajeste putin -dar nu este obligatoriu eu l-am pus direct in tava.

Intr-o tigaie se prajesc cepele pina devin sticloase adaugam vinul ,bulionul,sare,piper si feliile de lamaie.

Intr-un pyrex se pun feliile de peste unse cu putin ulei turnam sosul si da-m la cuptor la 180 de grade pina ce scade putin din zeama si pestele este moale si putin rumenit.

Se serveste rece,si este foarte gustos caci gusturile se contopesc.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise