Pizza Taraneasca

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru Aluat :10 g drojdie proaspata,180 g faina,200 ml lapte,un ou,1/2 lingurita sare,20 g unt.
  • Pentru Garnitura:200 g mozzarela,un cârnat afumat,10 masline,o ceapa albă.

Mod de preparare

Intr-un castronel,se pun drojdia si 100 ml lapte si se amesteca.Faina si sarea se amesteca si se aduna.Se face o gaura,se pune oul si untul moale,nu topit.

Se pune si maiaua de la punctul 1 si se incepe framantatul,adaugand si restul laptelui ,până ce se obţine aluatul care se dezlipeste de mâini.

Se unge o tava,se pune aluatul întins cu sucitorul si se lasă o ora sa crească.Apoi,se asează brânză,carnatul afumat,maslinele si rondelele de ceapă.Se da la cuptor pentru 20 de minute .

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise