PIZZA-SUPER

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:1 cubulet de drojdie;1 praf de sare;2 linguri de margarina;150 ml.apa calduta;faina cat cuprinde;
  • Continut:3 oua;branza;ceapa;salam;carnaciori;masline;ciuperci;rosii;
  • ardei;sos dulce sau picant.
  • Mirodenii:busuioc,cimbru,piper,sare,chili,oregano.

Mod de preparare

Blatul: Peste cubuletul de drojdie,se adauga apa calduta,sare,margarina si faina.Se amesteca pana se obtine un aluat potrivit de tare se lasa la dospit la rece.Dupa cca. 1/2ora se scoate blatul de la rece,se da drumul la cuptor(focul potrivit).Se intinde blatul cu sucitorul si se aseaza in tava de la cuptor sau forme pentru pizza, se inteapa cu o furculita dupa care se adauga ouale batute cu branza rasa si mirodeniile(ca o omleta)se intinde pe blat,apoi se adauga ceapa taiata rondele,salam,carnaciori,ciuperci,masline,ardei taiati feliute sau rondele,rosii rondele,apoi se mai rade un strat de branza pe deasupra pentru decor si se introduce la cuptorul incins in prealabil.Dupa cca.20 de minute se scoate din cuptor si se serveste cu sosul picant sau dulce,dupa preferinta.Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise