Pizza rapida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 200 g faina
  • - 150 g salam
  • - sos de rosii
  • - 150 g telemea
  • - 120 g sunculita afumata
  • - 100 g cascaval
  • - 100 g cabanos
  • - 1ceapa
  • - 1 ardei
  • - 4 lingurite de ulei
  • - 300ml apa
  • - sare
  • - oregano
  • - 1 varf de cutit de praf de copt stins cu zeama de lamaie

Mod de preparare

Ouale se bat bine si se amesteca cu 300 ml apa. Se adauga faina si sare dupa gust si praful de copt. Se obtine o compozitie asemanatoare cu cea de clatite.

Sunculita afumata, ceapa, cabanosul si ardeiul se taie maruntit si se calesc intr-o tigaie cu 4 lingurite de ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin, se scoate pe o farfurie ¾ din compozitie si se pastreaza ¼ in tigaie.

Peste aceasta se toarna cu polonicul ¼ din aluat. Se coace pe o parte, apoi se intoarce pe cealalata parte si se presara cu ¼ din salamul taiat cubulete si tot atata telemea rasa.

Se scoate foaia pe o farfurie, se adauga peste aceasta sos de rosii si se presara cu cascaval ras, oregano.

Se repeta pentru celelalte 3 portii.

In final se obtin 4 astfel de pizza.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise