pizza picanta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,500 faina
  • 1 cana (de ceai) cu apa caldut
  • 1/2 cubulet drojdie de bere
  • 1 lingura ulei de masline
  • umplutura
  • 4 linguri de pasta de rosi
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 linguri cu busuioc proaspat
  • 4 cirnaciori oltenesti taiati rondele
  • 4 ciuperci pleutorius taiate fin
  • 4 rosi decojite taiate rondele
  • 0,200 gr cascaval

Mod de preparare

In apa calduta se dizolva drojdia, se toarna peste faina si sa amesteca.

Se adauga uleiul si se framinta, se bate aluatul de masa, se tranteste de 100 de ori, asa devine elastic.

Aluatul se lasa la crescut 1/2 ore.

Se intinde aluatul dupa grosimea dorita, se mai adauga faina daca mai cere la intins.

Intr-o punguta de plastic se pun 2 linguri de apa si pasta de rosii, se omogenizeaza, se taie coltul pungutei si se toarna pasta pe toata suprafata aluatului.

Se pipereaza se imprastie ardeiul iute, 2 linguri de busuioc, ciupercile, oltenestii, rosiile, busuioc, deasupra se rade cascavalul.

Se lasa la crescut 1/2 ore.

Se coace la temperatura medie 20-25 minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise