Pizza de post

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • o ceasa faina de grau
  • 50 mlapa
  • 3 linguri ulei
  • Maiaua:
  • un plic drojdie
  • o lingura faina
  • o lingurita zahar
  • o lingura apa
  • sare, piper
  • Ingrediente:
  • 200 g ciuperci de padure
  • o jumatate cutie de porumb
  • cateva batoane ardel rosu
  • cateva rondele kapia verde
  • 5-6 masline mari
  • un castravete murat
  • pasta de rosii
  • sos iute

Mod de preparare

Fac o maia din drojdie,faina,zahar si apa. Las sa creasca la cald 10 minute. Pregatesc ingredientele pentru blat, adaug maiaua, framant 10 minute.Las sa creasca la cald pana isi dubleaza volumul.Ciupercile le fierb, le dau pe robot sau pe masina de carne.

Pregatesc ingredientele. Feliez ardeii, castravetele,maslinele. Asez coca in tava unsa cu ulei. Intind un strat de pasta iute amestecata pasta de rosii,presar ingredientele, dau la cuptor pana e rumenita.

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise