Pizza cu salam

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu salam

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 400 grame faina
  • 1 ou
  • 1 ceasca lapte
  • 5 linguri ulei
  • garant pentru aluaturi dospite
  • un pref de sare
  • Pentru umplutura:
  • salam cu sunca, salam de sunca taranesc, salam uscat- cate 100 grame
  • o ceapa
  • 300 grame ciuperci
  • suc de rosii
  • 200 grame cascaval

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru blat, se framanta bine, apoi se aseaza blatul in tava. Se unge cu putin suc de rosii, se lasa la dospit 15 minute. Intre timp se taie salamul felii, se aseaza pe blat, se presara ciupercile taiate si ceapa taiata felii. Se pune in cuptor 30 de minute. Cand e aproape gata, se pune si cascavalul ras.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise