Pizza cu piept de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 1 lingura ulei
  • 250 g faina
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1/2 dintr-un cub de drojdie
  • Ingrediente:
  • 1/2 piept de pui
  • 10 ciuperci mai mici
  • 200 g branza
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 5-6 masline verzi
  • 1 ou
  • oregano

Mod de preparare

Framantam aluatul si il lasam la dospit timp de 1 ora, apoi mai punem faina pana cand obtinem un aluat elastic. Pieptul de pui il fierbem, apoi il taiem cubulete. Ceapa si ardeiul le taiem marunt, ciupercile si maslinele felii.

Dupa ce a crescut aluatul il intindem intr-o tava rotunda unsa cu ulei si introducem tava in cuptor 10-15 minute, apoi scoatem tava si adaugam sosul de rosii, smantana, carnea de pui, ciupercile, ceapa si ardeiul, branza taiata bucati sau razalita, maslinele taiate felii, oul batut si oregano. Introducem tava in cuptor 25-30 minute.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise