PIZZA CU CARNE TOCATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • un pahar apa
  • un pahar ulei
  • 23 linguri faina
  • Pentru umplutura:
  • 500 g carne tocata amestec vitel si porc sau numai carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • pasta de tomate dupa gust
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare,piper,cimbru
  • menta proaspata sau uscata

Mod de preparare

Se pregateste aluatul din apa,ulei si faina.Aluatul se intinde cu mana direct in tava,dand forma tavii si se inteapa din loc in loc cu furculita.Tava se unge inainte cu putin ulei .

Rosiile se spala si se taie felii rotunde pentru ornat .

Carnea tocata se inabusa 10-15 min impreuna cu ceapa tocata marunt,verdeata tocata fin, sare, piper, menta, cimbru,pasta de tomate dupa gust si se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se intinde uniform peste blat,rosiile taiate rondele se aseaza deasupra si se introduce la cuptor pana se coace frumos.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise