Nu ati mai mancat pizza cu andive? Atunci este clar ca trebuie sa incercati aceasta pizza delicioasa, s-ar putea sa ramaneti surprinsi de cat de buna este.
Cerneţi făină şi sarea într-un bol. Combinaţi drojdia cu apa şi lăsaţi 3-4 minute, până vedeţi că se activează drojdia. Turnaţi apoi lichidul peste făină şi formaţi aluatul. Frământaţi energic timp de 10-15 minute până când aluatul devine neted şi elastic. Puneţi-l într-un bol curat uns cu ulei, acoperiţi-l şi lăsaţi-l la crescut timp de oră şi jumătate - două ore.
Puneţi toate ingredientele în blender şi faceţi-le praf. Vărsaţi compoziţia într-o oală mică şi lăsaţi să fiarbă la foc mic până scade o treime din lichid.
Odată ce le avem pe acestea gata, pornim cuptorul la maxim şi aşezăm o piatră sau o tavă groasă pe fundul acestuia. Luăm aluatul cu mâinile înfăinate, îl dezumflăm cu grijă şi-l întindem în tavă cu degetele, formând o margine. Întindeţi sosul cu ajutorul lingurii apoi puneţi deasupra ingredientele pentru pizza.
Şi daţi la cuptor pentru 10-15 minute.
Mai multe retete grozave gasiti pe blogul Prin Casa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise