Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele.
Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna și puțin ketchup și omogenizăm compoziția.
Crestăm pâinea până aproape de bază, în cuburi și picurăm ketchup printre acestea, apoi adăugăm cuburi foarte mici de unt, răzătură de cașcaval și șuncă presată.
Toate acestea încercăm să le presăm către baza pâinii, apoi umplem crestăturile cu felii de cașcaval și șuncă presată.
Așezam pâinea într-o formă de copt rotundă și turnăm deasupra ei, amestecul de ou cu smântână și ketchup.
Acoperim vasul cu capac, sau hârtie de copt și îl dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 de grade.
În ultimele 5-6 minute, luăm capacul, pentru a se rumeni pizza frumos.
Este de mare efect, această pizza bread, data viitoare o voi prepara cu mult mai multe ingrediente.
Să vă fie de folos!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise