Pizza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 aluat bulgaresc de pizza de post
  • -Ketchup dulce
  • -350g salam uscat
  • -1cabanos
  • -200g masline verzi fara samburi
  • -1 cutie de ciuperci taiate
  • -400g mozarella

Mod de preparare

Se unge tava de la aragaz cu ulei, se desface aluatul de pizza, se indeparteaza hartia si se aseaza pe tava de la aragaz. Se unge cu o pensula aluatul cu Ketchup, se pune deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, maslinele taiate, ciupercile din cutie, iar deasupra se rade multa mozarella. Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade C, se tine jumatate de ora, se scoate si se presara peste ea Ketchup.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise