Se pune apa calduta si se dizolva drojdia si sarea. Se adauga 1,5 cani de faina, se amesteca, iar restul de faina se pune putin cate putin pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se pune undeva sus (pe dulapul suspendat), la caldura, sa creasca cam 60–90 minute. Se taie sunca, ciupercile, maslinele, rosia, ardeiul. Se pot amesteca cu ouale batute, sau se pot pune intregi deasupra. Cand coca este gata se intinde cu mainile date prin faina (sau pe planseta daca vreti) si se pune in tava data numai cu ulei. Se unge coca cu sos de rosii amestecat cu piper si oregano (daca e acrisor adaugati putin zahar) apoi se pun ciupercile, sunca, maslinele, branza. Se rade cascavalul si se orneaza cu rosie si ardei taiate felii. Se da la cuptor la foc mediu 25–35 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise