-Punem intr-o oala apa la fiert.
-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)
-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.
-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.
-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.
-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)
-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)
-Servim.
-Ne ies 4 -5 porti.
-Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise