Piure de legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 morcovi
  • -1 dovlecel verde inchis
  • -1 gulie
  • -1 praz mijlociu
  • -3 cartofi noi mijlocii
  • -7 teci late
  • -2 litri de apa
  • -sare,ulei de masline.

Mod de preparare

-Punem intr-o oala apa la fiert.

-Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac)

-Cind apa a inceput sa fiarba,adaugam toate legumele.

-Potrivim de sare si adaugam ulei de masline.

-Lasam sa fiarba la foc mare timp de 30-35 de minute.

-Apoi ,lasam sa se raceasca 5 minute si mixam fara sa mai scoatem legumele(fara sa scotem din oala)

-Puteti adauga si un triunghi sau doua de brinza topita(eu nu i-am pus)

-Servim.

-Ne ies 4 -5 porti.

-Pofta buna!

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise