Piure cu andive si costita afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800gr. cartofi
  • andive
  • 1 ardei rosu
  • 200gr costita afumata
  • 1 lingurita otet
  • lapte
  • sare si piper

Mod de preparare

Se face un pireu din cartofi si de adauga si andivele fierte si se amesteca bine cu pireul de cartofi. Ceapa si arediul dupa ce au fost tocate se calesc si costita se prajeste putin si se adauga la pireu. Se pune sare si piper dupa gust iar la final se adauga lingurita de otet. Pofta buna!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise