Se pun la calit urmatoarele ingrediente taiate marunt-ceapa,ardeiul, usturoiul si rosiile.
Intre timp, curatam de coaja cartofii,ii taiem in cuburi si ii punem la prajit intr-o tigaie cu ulei din abundanta.
Se curata dovleceii si se taie in cuburi, care se adauga peste restul ingredientelor ce sunt la calit. Se lasa la foc potrivit, se acopera cu capac, si se lasa pana se evapora lichidul lasat, amestecad din cand in cand cu o lingura de lemn.
Cartofii se scurg de ulei si ii lasam deoparte.
Cand restul ingredientelor dau semne de a fi gata,se adauga cartofii amestecandu-se bine. Se opreste focul, si imediat se adauga ouale intregi. Se amesteca cu lingura de lemn pana ouale se incorporeaza bine in aceasta compozitie.
Se serveste cald ca primul fel.
Se poate face si fara oua, devenind o mancare de post.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise