Reteta de piscoturi cu crema de mascarpone. Cum faci acasa reteta de piscoturi cu crema de mascarpone.
Piscoturi cu crema de mascarpone, prajiturele simplu si rapid de preparat.
Preparam mai intai crema. Intr-un bol punem smantana pentru frisca, mascarponele, zaharul pudra si vanilia. Mixam pana cand obtinem o crema pufoasa si aerata, cu tinuta. Nu este nevoie sa mixati mai mult, sa nu se taie.
Laptele il indulcim cu zaharul pudra si il aromam cu vanilia.
Inmuiem piscoturile rapid in lapte, le asezam pe o tava si umplem jumatate din ele cu crema. Nu le insiropati pe toate odata, faceti cate 3-4 perechi, umpleti cu crema si dati-le prin fulgi de cocos.
Decorati-le cu ciocolata alba si neagra, floricele, diverse forme sau bombonele de zahar. Puneti-le la frigider o noapte si apoi le puteti manca. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise