PISCOTURI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 Kg ulei
  • 1 pachet margarina
  • 1/4 Kg smantana , iaurt sau lapte batut
  • 2 oua
  • 12 linguri zahar
  • 2 pliculete praf de copt
  • mirodenii
  • 1 Kg faina

Mod de preparare

Se framanta un aluat potrivit de tare care se lasa in frigider pana a doua zi.

Se formeaza piscoturi cu ajutorul formei care se pune la masina de tocat carne.

Preferential se poate pune in aluat cacao sau nuci macinate.

Se pun la copt in tava unsa in cuptorul preincalzit.

Piscoturile devin mai fragede in timp.

Din aceasta reteta se obtin 3-4 tavi de aragaz.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise