Se framinta drojdia, se adauga zaharul topit in 2 lingurite de lapte caldut si o lingura de faina,
se bate bine si se lasa sa creasca.
Se adauga ouale, restul de lapte si untul topit, sare si faina pina se obtine un aluat potrivit de moale care se lasa sa dospeasca.
Se va intinde in foaie, se taie rotocoale cu un pahar.
Acestea se pot umple cu pasta de: varza, carne, ciuperci, peste.
Se pune cite o lingurita de compozitie in mijlocul rotocolului, se acopera cu alt rotocol de coca, se lipesc marginile si se rumenesc in ulei, se scurg pe hirtie absorbanta si se servesc cu smintina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise