Pirosti cu branza telemea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • oua
  • drojdie
  • bicarbonat
  • zahar
  • ulei
  • sare
  • branza telemea
  • gris
  • zahar farin

Mod de preparare

Maiaua se framanta cu 300 g de faina, cu oul, laptele si 25 g de ulei, care se lasa la dospit. Coca dospita se intinde pe foaie, pe planseta, si se decupeaza bucati cu un pahar. Pe fiecare bucata se pune din umplutura de branza, se umezeste cu apa pe margine si se impatureste, obtinand o forma semiovala. Pirostile obtinute se lasa sa creasca si se rumenesc in ulei.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise