Pipote cu smantana

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane : 1kg pipote congelate ; 1ceapa mare; 1/2 pachet de unt ;400g smantana cu 25% grasime ; sare;piper;nucsoara;patrunjel ;cimbru dupa gust.

Mod de preparare

Se spala si se taie pipotele mai marunt, se curata si se toaca ceapa,se sareaza si pipereaza, se adauga si cimbru, se pun impreuna la calit inabusit pana se albesc pipotele si se imoaie ceapa dupa care se acopera cu apa si se fierbe aprox. 1h30min (pana se imoaie pipotele), se lasa sa scada apa si se adauga incet smantana, nucsoara macinata si patrunjelul tocat si se mai da un clocot. Se serveste fierbinte cu piure de cartofi, orez sau mamaliga.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise