PIPERCHI DINJICATE TSARGASITI (ARDEI PRAJIT A LA BUNICA)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg ardei gras
  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg telemea oaie
  • 5 oua
  • 150 ml ulei

Mod de preparare

Uleiul se incinge intr-un vas destul de adanc,apoi se adauga ardeii curatati,spalati,strcurati si taiati bucati mici.Se amesteca pana se inmoaie,apoi se adauga rosiile curatate,spalate si taiate cubulete mici,continuand amestecul.Se adauda spre final temeleaua sfaramata si ouale batute spuma.Se mai lasa 10 min dupa care se ia de pe foc.

Se serveste cald sau rece dupa preferinta.

La servire se mai poate presara deasupra telemea.

Orixi buna!(Pofta buna!)

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise