Pilaf (rizotto) cu Ulei de masline cu trufe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane: 500 gr. Orez
  • 80 gr. Unt
  • 200 gr. Hribi sau ciuperci champignon
  • o ceapa mica
  • 2 linguri Ulei cu trufe albe sau negre.

Mod de preparare

Caliti ceapa intr-o tigaie cu untul ,adaugati ciupercile si dupa cca. 2 minute adaugati orezul.Pentru a fierbe orezul se adauga treptat apa calda sau baza de supa , pana este gata.Se ia de pe foc se razuieste parmesan deasupra si se adauga Uleiul cu trufe albe sau negre.Serviti cald.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise