Se prepara 1, 5 -2 l supa din diferite legume ( eu am folosit legume la borcan dar se poate prepara si din cuburi sau vegeta ) si se mentine continuu la temperatura de fierbere .
Ceapa se toaca marunt si se pune la foc impreuna cu uleiul si un polonic de supa . Cand aceasta s-a inmuiat se adauga morcovii dati prin razatoare , jumatate din cantitatea de patrunjel verde tocat si se continua fierberea inca 3-4 minute apoi se adauga orezul impreuna cu un polonic de supa , amestecandu-se temeinic . Cand zeama a scazut se adauga un alt polonic de supa , se amesteca si se repeta operatiunea pana orezul este fiert . Cand orezul este fiert pe jumatate se adauga si cealalta cantitate de patrunjel tocat . Eu nu am adaugat sare pentru ca supa era suficient de sarata .
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise