Se incinge uleiul (de preferinta intr-un tuci) si se rumeneste ceapa circa 10 minute la foc potrivit. Se adauga usturoiul si condimentele, se lasa inca un minut sa se dunstuiasca, si pe urma orezul, amestecandu-l bine cu ceapa si usturoiul. Se toarna deasupra vinul si zeama de zarzavat, se incorporeaza rosiile si ciupercile si se lasa sa dea in clocot. Se face focul mai mic, se acopera cu un capac si se fierb incet inca vreo 15 minute. Se ia oala de pe foc, se adauga buchetelele de broccoli si dovleceii, se pune pilaful din nou la fiert (5-7 minute) si se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise