Pilaf cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pilaf cu carne de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 rosii
  • marar verde
  • sare
  • vegeta
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se da la cuptor.Se amesteca din cand in cand si se adauga apa pana se fierbe si orezul,se adauga rosiile tocate marunt si mararul tocat,se mai da la cuptor pana se rumeneste un pic.Se serveste cu muraturi sau salata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise