Pilaf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu capia
  • 200 gr.orez
  • 3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa apoi se taie mica,curatam si morcovul taiem tot mic apoi ardeiul capia la fel le punem intr-o craticioara cu 3 linguri ulei ulei,le lasam sa se caleasca putin apoi adaugam apa calduta incep pina se inmoaie legumele,adaugam 200 gr.orez punem putina apa si sare dupa gust mestecam ca sa nu se prinda apoi mai adaugam apa lasam sa fiarba.Putem servi ca mincare de post sau cu ce garnitura dorim.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise