piftie din curcan

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o aripa din curcan
  • un copanel din curcan
  • 2 gaturi de curcan
  • 2 capatani de usturoi
  • apa
  • sare
  • 2 morcovi
  • o ceapa

Mod de preparare

se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate de ora dupa care se pun si legumele

se fierbe bine ,incercam sa vedem daca este fiarta asa:se pune niste zeama pe o farfurie si o lasam putin,sa se inchege sau incercam cu degetele si daca se lipesc intre ele este gata

scoatem carnea si legumele,ceapa o aruncam si morcovul il taiem rondele si il asezam impreuna cu carnea in castronele

strecuram zeama si punem in ea usturoiul si o condimentam dupa gust

turnam zeama pest carnita si o lasam la rece pana a doua zi

este foarte buna ,pozele nu sunt asa reusite dar data viitoare sper sa-mi iasa mai bine

pofta buna!!!!!!!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise