Se pun puii taiati in sferturi la fiert in apa rece intr-o cratita de fiert subpresiune; se adauga ceapa,sarea ,piperul si morcovii intregi.
Se fierb o ora.
Se scoate carnea si se desface de pe os; se pun in farfuriile in care vrem sa servim piftia mai intai morcovii taiati rondele si apoi carnea.
Supa de pui se strecoara si se adauga ½ cub de Maggi si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 5 minute sau chiar mai mult daca nu ni se pare suficient de gelatinoasa.
Se toarna peste carne si se pune la frigider sa se inchege.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise