Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe curatim spuma si adaugam legumele si mirodeniile.Lasam sa fiarba 40 de minute pina carnea este moale si se ia de pe os.
Strecuram supa-carnea o scoatem de pe oase si gaturile le taiem bucati.
Intr-un pyrex asezam carnea bucatele de gat,usturoiul pisat,da-m la gust cu sare ,piper dupa care turnam supa concetrata sa acopere carnea.
Ouale le taiem felii si le asezam in supa peste carne.
Lasam cateva ore la frigider pina se strange bine.
Cui ii este frica ca nu va congela poate folosi putina gelatina pe care o dizolva in supa fierbinte-dar nu cred ca este nevoie.-aripile si oasele de la spate, pulpele au destula gelatina .
Iese o piftie foarte gustoasa si usor de pregatit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise