Piftele cu cascaval la cuptor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne tocata de porc,
  • usturoi,
  • cartofi,
  • piine,
  • sare,
  • piper,
  • cascaval.
  • Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Mod de preparare

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de mai sus. In mijlocul fiecarei piftele se insereaza o bucatica de cascaval, de marimea unei nuci mici. In aceasta combinatie se da forma finala a piftelei. Se ia o tava emailata, se unge putin cu ulei, se asaza piftelele una linga alta si se dau la cuptor. Temperatura cuptorului sa fie la 180 grade. Cind piftelele incep a se rumeni, sint gata. Sint foarte gustoase si apetisante. Se asorteaza cu o multitudine de garnituri, dupa preferinta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise