Preparare:
Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful de copt si mirodeniile iar la final faina atat cat trebuie ca aluatul sa poata fi modelat in bilute mici.
Formam bilute mici din aluat si le coace la cuptor dupa care le scobim inauntru lasand loc pentru crema.
Crema se face dupa ce am terminat de copt tot aluatul amestecand coca din scobitura acestuia cu margarina,esentele,zaharul si cacaua.
Cand am terminat crema umplem o jumatate de piersicuta cu crema si pune capac cealalta jumatate.
Pentru decor o dam prin colorant alimentar si pe o parte de pe alta apoi prin zahar tos.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise