Piersici cu fulgi de ovaz

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piersici
  • 2 lamai
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura alune tocate
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 2 linguri rom
  • 10-12 biscuiti sau piscoturi

Mod de preparare

Stropiti fulgii de ovaz cu romul si zeama de lamaie si lasat-i sa se inmoaie.Inre timp, spalati piersicile, curatati-le de pielita si taiati -le in felii subtiri. Amestecati-le cu mierea,alunele tocate,coaja rasa de lamaie si fulgii.Lasati sa se macereze la rece 2 ore.Se servesc cu biscuiti sau piscoturi.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise