Piept plin cu crema de branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 fire patrunjel
  • hasmatuchi
  • 50 gr. unt moale
  • 100 gr. crema de branza
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri piept de curcan (de 125 gr. fiecare)
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1/2 capatina de salata
  • 100 gr. rosii mici
  • 1 buc. ardei gras verde
  • 1 buc. ceapa mica
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 8 felii de lamiie

Mod de preparare

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan.

Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise