Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper.
Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura zeama de lamaie; se acopera si se lasa la frigider cateva ore, dar bine ar fi pana a doua zi.
Intr-un vas cu unt pe foc, se pun legumele fara sa fie dezghetate, se adauga 20ml vin alb, se lasa sa fiarba, iar dupa ce a scazut sosul, se condimenteaza cu sare si putin piper.
Bucatile de carne se pun pe gratarul de tefal, iar dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se servesc pe farfurie, alaturi de legume.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise