Piept de vitel umplut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg piept de vitel
  • 1/2 kg ficat de vitel
  • 200 g franzela
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 1 ceapa mare
  • untdelemn
  • patrunjel
  • 200 g morcov
  • 300 - 400 g carne ce cade de la fasonare
  • sare
  • piper;

Mod de preparare

De la pieptul de vitel se scot coastele. Bucata trebuie sa aiba 25 - 30 cm latime. Carnea care se taie de pe margini se trece prin masina impreuna cu ficatul, ceapa tocata si calita in 6 - 7 linguri de untdelemn, franzela muiata in apa si bine stoarsa. La tocatura se adauga smantana, patrunjelul tocat, ouale crude, piper si sare. La piept se cos toate gaurile, se umple cu tocatura. Morcovul taiat sferturi se introduce in tocatura pe lungime. Se frige in cratita, acoperit.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise