PIEPT DE RATA CU SOS DE CIRESE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de rata
  • 1 fir de rozmarin
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • Pentru sos:
  • cirese din compot
  • 1 lingura unt topit
  • sare si piper
  • 2-3 cuisoare
  • 1 pahar vin rosu
  • 1/2 baton scortisoara
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Se cresteaza pietul de rata, se pune la prajit in ulei cu firul de rozmarin,sare si piper.Cand este gata se pune doparte.

Se pune o tigaie pe foc cu putin unt topit,se adauga ciresle din compot,sare si piper,vinul rosu,scotrisoara,si 2-3 cuisoare,se lasa sa fiarba cateva minute,iar la sfarsit se adauga smantana.

Se taie pieptul de rata felii si se adauga sosul peste ele.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise