1 Într-un castronel, se amesteca turmericul, ¼ lingurita sare, zaharul si ghlmbirul. Cu acest amestec se freaca pieptii de rata pe ambele parti.
2 Se unge tigaia sau o craticioara cu ulei. Se pun pieptii de rata si se frig 3 minute pe fiecare pane ca sa fie În sânge.
3 Între timp, Într-un castronel se amesteca malaiul cu 1 cana de apa, pâna se uniformizeaza. Într-o cratita, se fierb 1 1/4 cani de apa la foc iute Se adauga amestecul cu malai si restul de 3/4 lingurita de sare si se face focul mic; se fierbe la foc mic, amestecând des, 7 minute sau pâna când mamaliga se îngroasa si este moale.
4 Se adauga mazarea, porumbul si chutney in mamaliga si se mal fierb 2 minute sau pâna când se incalzesc legumele. Se taie rata felii in diagonala fata de fibra si se serveste impreuna cu mamaliga.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise