Piept de pui umplut cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru pui:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • cascaval
  • ciuperci
  • condimente pentru pui
  • Pentru garnitura:
  • maioneza dintr-un ou
  • smantana
  • sare
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • ciuperci

Mod de preparare

Se taie pieptul si se bate ca pentru snitele de dimensiuni mari.Se taie ardeiul felii. Se fierb ciupercile si se taie felii. Se aseaza pe bucatile de pui ardeiul, ciupercile, cascaval ras si condiment dupa gust. Se ruleaza carnea de pui si se infasoara in staniol. Se pune ulei la incins si se prajesc rulourile in staniol timp de 30 de minute.

Ciupercile pentru garnitura se pun la fiert, apoi se lasa la racit. Se amesteca maioneza cu smantana, patrunjel verde, usturoi si sare dupa gust. La sfarsit se adauga ciupercile taiate bucati.

Se desfac rulourile din staniol si se taie bucati. Se servesc rulourile impreuna cu cipercile cu maioneza.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise