Se taie pieptul si se bate ca pentru snitele de dimensiuni mari.Se taie ardeiul felii. Se fierb ciupercile si se taie felii. Se aseaza pe bucatile de pui ardeiul, ciupercile, cascaval ras si condiment dupa gust. Se ruleaza carnea de pui si se infasoara in staniol. Se pune ulei la incins si se prajesc rulourile in staniol timp de 30 de minute.
Ciupercile pentru garnitura se pun la fiert, apoi se lasa la racit. Se amesteca maioneza cu smantana, patrunjel verde, usturoi si sare dupa gust. La sfarsit se adauga ciupercile taiate bucati.
Se desfac rulourile din staniol si se taie bucati. Se servesc rulourile impreuna cu cipercile cu maioneza.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise