Piept de pui umplut

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 jumatati de piept de pui
  • 100 g cascaval Delaco
  • sare/piper

Mod de preparare

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Bucatile de pui se taie in doua dar nu total, se desfac si se bat cu un ciocan de carne.

Le umplem cu cascaval ras si condimentam.

Se incinge tigaie grill, se stropeste cu ulei de masline si se pun bucatiile de pui.

Se lasa sa se rumeneasca cateva minute pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura de legume.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise