Piept de pui umplut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 persoane:
  • -2 bucati piept de pui
  • -100 g cascaval
  • -2 castraveti murati
  • -1 morcov fiert
  • -2 rosii
  • -sare,piper
  • -putina faina
  • -2 oua
  • -pesmet
  • -susan

Mod de preparare

Se bate pieptul de pui si se condimenteaza.In margine se aseaza o fasie de castravete murat,apoi una de cascaval,din nou una de castravete.Peste se adauga 2 fasii subtiri de morcov fiert si 2 felii rotunde de rosie.Se ruleaza pieptul de pui dinspre marginea cu legume spre celalalt capat.

Se da pieptul de pui prin faina,ouale batute si pesmet amestecat cu susan.Se coc in ulei incins.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise