Piept de pui prajit cu rozmarin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui fara os,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 30 g rozmarin proaspat,
  • sucul de la doua lamai,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui se marineaza in uleiul de masline, sucul de lamaie si rozmarinul proaspat taiat marunt, sare si piper pt aproximativ 15- 20 minute, apoi se prajeste intr-o tigaie.

Se poate servi cu paste, smantana si salvie.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise