Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti de pui mai mari.
  • 1 1/5 ciuperci champignion.
  • 1 cutie rosii tocate(pomodore).
  • 1 borcan salata de sfecla rosie.
  • sare,piper,nucsoara,menta.

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat,il taiem in jumatati si il vom pune intr-o tava de yenna,peste care adaugam si cutia de rosii tocate si bagam la cuptor pentru 30 de minute fara capac,deoarece pieptul de pui se face repede.Focul la cuptor trebuie sa fie moderat.Pregatim ciupercile,le curatam,le spalam,le lasam la scurs si apoi le punem intr-o tava,la cuptor pentru 40 de minute la foc molcom.Este o mancare delicioasa si fara prea multe calorii.La acest fel de mancare adaugam si o salata de sfecla rosie si un pahar de vin alb.Pofta buna!!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise