Pentru marinarea carnii se amesteca 50 gr. ulei de masline , sucul de portocale, jumatate din usturoiul pisat, vinul, sarea si piperul si condimentele de pui. Se amesteca bine si in acest sos se pune pieptul de pui la marinat macar 2 ore.
Intre timp se curata cartofii si se amesteca cu un mujdei de usturoi facut din cealalta jumatate de caciulie de usturoi si amestecata cu 50 gr de ulei si apa.
Se lasa si acestia putin sa ia gust.
Se scot apoi bucatile de pui marinat si se dau cu boia de ardei si se aseaza pe gratarul deja incins la fel se procedeaza si cu cartofii
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise