Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 borcanele de ardei mici murati
  • curatati de seminte si taiati in bucatele
  • 8-10 catei de usturoi tocati marunt
  • 1/2 cana de supa de pui
  • 1 lingura de otet de vin alb
  • 3/4 cana de vin alb
  • ulei
  • 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din afara. Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald. In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici. Se da in clocot.

Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise