Marinata:
Usturoiul pisat se incorporeaza cu : mierea,uleiul de masline,condimente,vin,zeama de portocale si coaja unei portocale rasa pe razatoarea mica.Adaugamm ceapa taiata pestisori. Introducem pieptul de pui in marinata preparata, pentru o ora. Incingem cuptorul, asezam pieptul de pui in vas de yena uns cu unt,peste care turnam marinata strecurata. Lasam la cuptor pana se rumeneste uniform.Stropim din cand in cand friptura cu sosul din vas.Servim cu garnitura de cartofi sau pilaf de orez, ornat cu jumatati de felii de portocala si patrunjel proaspat
In timpul de preparare nu se include perioada de marinat carnea.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise