Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti mai mici se adauga unul in continuarea celuilalt). Infasuram carnatul in piept si-l legam cu o sforicica de jur-imprejur de la un capat la altul. Fierbem carnatul infasurat in piept de pui in apa clocotita, pana cand intepat nu mai apare culoarea rosie a carnii nefierte. Separat facem din ou si faina un aluat ca pentru clatite cu consistenta mai solida. Dupa ce s-a racit trecem carnatul infasurat prin compozitia de mai sus si-l prajim pe toate partile in ulei incins.
Se serveste rece taiat in feliute subtiri.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise