Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează ,se piperează.Se adaugă pasta de ardei,uleiul,coriandrul şi ghimbirul curăţat şi ras. Se "freacă" bine puiul cu această compoziţie şi se lasă la rece cel puţin o jumătate de oră. Eu l-am lăsat vreo două ore.
Între timp pieptul de porc se taie felii subţiri (se înlătură şoriciul dacă are).
După ce puiul s-a macerat,se iau fâşiile de piept,se aşează pe feliile de piept de porc,se rulează,se prind cu scobitori(înmuiaţi scobitorile în apă înainte de folosire!).
Se aşează rulourile în tavă,se toarnă peste ele sosul rămas de la macerare diluat cu vinul.
Se dau la foc potrivit cca.35 min.În primele 20 min.puteţi acoperi cu o folie de aliuminiu, după care o îndepărtaţi şi lăsaţi rulourile să se rumenească.
Bon appetit!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise